print

Organisatie

Van der Hoorn buigtechniek is een familiebedrijf dat onder leiding van drie generaties inmiddels 75 jaar ervaring heeft. De firma is gespecialiseerd in het buigen en walsen van buizen en profielen van de meest voorkomende metalen.

 

Het bedrijf heeft een platte organisatie waardoor de communicatielijnen kort zijn. Van der Hoorn buigtechniek is betrokken bij de processen van haar opdrachtgevers en stelt een direct contact bijzonder op prijs.

 

Wij streven naar een langdurige relatie met onze opdrachtgevers gebaseerd op openheid in communicatie, eerlijk zaken doen en loyaliteit. Deze aspecten zijn ook belangrijk in de relatie die Van der Hoorn heeft met haar leveranciers.

 

Van der Hoorn buigtechniek investeert continu in mensen, middelen en onderzoek. Onze vakbekwame medewerkers zijn het belangrijkste onderdeel in het productieproces. Er is daarom veel aandacht voor de werkomgeving en werkomstandigheden. Bekijk ook de organisatie van Van der Hoorn Sociale Werkvoorziening voor een compleet beeld van ons team.

 

Een langdurig dienstverband komt vaak voor bij Van der Hoorn buigtechniek. Dat komt vooral door de afwisselende en uitdagende werkzaamheden. De medewerkers werken zelfstandig en dragen verantwoordelijkheid voor de totale procesgang.

 

 

Twitter
Twitter
Nieuws