print

Disclaimer

Linken naar de Van der Hoorn buigtechniek website
Indien u een link wenst aan te leggen naar deze site, gelieve dit altijd naar de Homepage te doen.

 

Aansprakelijkheid
Van der Hoorn buigtechniek is niet verantwoordelijk voor mogelijke virussen indien deze, ondanks controlemaatregelen, toch op de website van Van der Hoorn buigtechniek zouden voorkomen. Van der Hoorn buigtechniek is evenmin verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van websites die met de Van der Hoorn buigtechniek website zijn gelinkt.

 

Databescherming
Van der Hoorn buigtechniek respecteert de privacy van elke bezoeker aan deze site. Hierna wordt beschreven hoe Van der Hoorn buigtechniek gegevens verzamelt en hoe die gegevens gebruikt worden.

 

Persoonsgegevens
Van der Hoorn buigtechniek verzamelt geen persoonsgegevens tenzij deze op vrijwillige basis worden verstrekt. Met het invullen en versturen van een bestelformulier, of het verzenden van een e-mail geeft een bezoeker Van der Hoorn buigtechniek toestemming zijn of haar persoonlijke gegevens op te slaan en te gebruiken voor marktonderzoek en statistische doeleinden. Van der Hoorn buigtechniek verzekert elke bezoeker met de grootste zorgvuldigheid om te gaan met persoonlijke gegevens conform de geldende wettelijke bepalingen en zal deze gegevens niet verstrekken aan derden, met uitzondering van Van der Hoorn buigtechniek.

 

Automatisch vergaarde niet-persoonlijke identificatieinformatie
In sommige gevallen zal Van der Hoorn buigtechniek gegevens verzamelen van niet-persoonlijke aard, zoals welke versie browser of computer operating system een bezoeker gebruikt, IP-adressen toegewezen door providers, etc. Deze gegevens helpen ons de website beter af te stemmen op de wensen en voorkeuren van de bezoekers.

Twitter
Twitter
Nieuws